Da li uopste treba i pomisiti da ce se nesto lose desiti , kada se ulazi u neku vezu. I … Zasto uopste i misliti na vezu.Sada mislim na ono generalno.Zasto da uopste se prvo pomisli na ljubav.

ALi jedno znam , a to je da svi mi ma koliko poricali, uvek prvo pomislimo na ljubav, na lepu rec i na osecanja koja nas prozimaju cele.Ali ocito da ima previse nesrecno zaljubljenih.

Ocigledno je i da su i mnogi u nesrecnim i losim vezama , jer za javnost glume kako su dobri , kako su fini i posteni, a ovako… Kada se zatvore ta teska vrata okova ko ostaje tu. Samo oni i njihova bol.Laz.

I dokle tako. I mozda su svi i u pravu kada kazu da je ono prvo na koje treba da se obrati paznja je kako se neko ponasa prema tebi.Kako da se prepozna da li je taj neko zaljubljen ili ne. 

Ili da li je taj neko uopste dobra osoba.Koliko joj se moze verovati?Poslusajte srce ono je uvek u pravu i ono uvek govori jasno i salje one prve znake da nesto nije u redu.

Znate onaj osecaj kao titraj u grudima i utisak kao da vas nesto steze a nemate daha?E bas taj osecaj kada pogledamo u nekoga ko nam je drag treba da bude prva opomena da tu nesto nije u redu.

Da se tu nesto desava i da mora da se vise paznje posveti upoznavanju .I kada se i primeti , mnogi , ili bar vecina to pripisu nekoj tremi ili strahu od zblizavanja. Ali ne…Nije uvek tako..

I onda gde smo i na cemu smo.U cemu je fora. Pa leko je….Srce vam je poruculo da se cuvate.srce je osetilo da ce biti slomljeno i unisteno i da je tu svemu kraj.Srce je porucilo da je tu najveci problem. 

Srce je porucilo da ga cuvate,ali ne vi ga niste poslusali.Ignorisali ste njegove molbe, ignorisali ste njegove reci. ignorisali ste njega i niste culi njegovu molbu i vapaj da ga spasete.

I sta sada? Koga kriviti za sve? Pa srce ne sigurno…Ono nicemu nije krivo. Ono je molilo i preklinjalo .Ne verujte recima, njihova slatkoca ce vas opiti poput vina i vi cete zaboraviti na sve.

Ne verujte recima jer ce vas one zavesti i naterati da poverujete u cuda, a cuda …Ona ne postoje. jer da postoje sada nebi ste plakali, molili i preklinjali.Sada nebi patili zbog lose odluke.

One koju nije donelo srce, vec onu koju je donela glava poljuljana privama o vilama i princezama, o princavima na belim konjima. Poverovali ste u bajke koje nemaju happy end. Poverovali ste…

Iako ste bili upozoreni.Iako ste sve to mogli na vreme da sprecite. Iako ste pomislili da vi znate bolje i da je to samo osecaj koji vas vara. Onaj koji imate kada se desava nesto novo.

A vama je ocajnicki trebao neko ko ce vas zagrliti i reci :”Ne brini , ja sam tu pored tebe…” Ali ne. Bajke ne postoje. Prestanite da verujete u njih. Odrastite. Srce nije kamen da izdrzi sve. Ono moze da se slomi…

Ono moze da pukne…

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori