Pevačice, koje su u ratu skoro dve decenije, na sudu pokušavaju da dokažu ko je u pravu, odnosno ko je u njihovom sporu žrtva.

Na pokušaju pomirenja prekjuče u Prvom osnovnom sudu situacija između njih dve bila je burna. Ni Ceca ni Jeca nisu htele da pričaju o detaljima jer im je sudija to izričito zabranio, ali je JK nešto kasnije iznela delić onoga što se dešavalo iza zatvorenih vrata između nje i Ražnatovićke.

Objavila snimak

– Zamolila sam Svetlanu Ražnatović da prestanu napadi njene ekipe na mene i da ja više neću biti primorana da se branim. Rekla je da sam luda, da umišljam i da mene niko zbog nje ne napada – napisala je Jelena na Tviteru.

 

Ona je objavila snimak u kojem govori o svom ponašanju, ali i o ponašanju koleginice:

– Sigurno niste čuli iz mojih usta kako vičem. Ja se ponašam kulturno, pogotovo pred sudom, koji poštujem. Ne koristim takav uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli ja, ne znam, ali mene niste.

Podsetimo, Kurir je juče objavio detalje s medijacije (pokušaja pomirenja) između JK i Cece, na kojoj je folkerka vikala na koleginicu.

Policajac ih razdvajao

– Začepi gubicu! Umukni! Ćuti! Mogu li ja da dođem do reči od tebe? Samo ti pričaš! – drala se Ražnatovićka, nakon čega se čulo Jelenino obraćanje sudiji koji je vodio postupak pomirenja:

– Ja vas molim da utišate gospođu i da me zaštitite. Ja ne želim da trpim da neko viče na mene.

Sudija je bio prinuđen da pozove sudsku stražu, a policajac je opomenuo zavađene strane.

(Kurir.rs)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori