Luna Đogani je u "Zadrugu" ušla kao ćerka članova nekada popularne grupe "Fanki Dži", uz to se predstavljajući kao modna blogerka, iako blog o modi zapravo ne postoji na internetu. Mnogi su tada sugerisali mladoj ćerki Anabele Atijas i Gagija Đoganija da Instagram nije blog, te je zbog toga njena majka rešila da učini veliki gest kako bi pronašla pokriće za zanimanje svoje ćerke.

Podsetimo, na imanje u Šimanovcima stigla vreća prepuna garderobe sa potpisom "Luna Đo", kako glasi Lunino umetničko ime, na šta je Đoganijeva, sasvim očekivano, reagovala vriskom i suzama radosnicama "jer joj je ispunjen san".

Anabela se odmah bacila na kampanju kako bi promovisala brend, ali nije prošlo mnogo pre nego što su korisnici društvenih mreža shvatili da je odeća koja bi trebalo da bude originalna i jedinstvena zapravo kopija.

Naime, ono što se predstavlja kao garderoba sa potpisom "Lune Đo" već se duži vremenski period nalazi u prodaji na stranim sajtovima za naručivanje odeće, tako da se postavlja pitanje da li će se Atijasova naći na sudu sa dizajnerima koji stoje iza komada koje je prisvojila.


ANABELA ATIJAS • INSTAGRAM

Đoganijevi bi mogli da plate veliku odštetu ukoliko ovaj slučaj završi na sudu, odnosno ukoliko se dokaže da postoji osnov za tužbu.


ANABELA ATIJAS • INSTAGRAM

Na priloženim fotografijama uporedite odeću sa potpisom "Lune Đo" i originalne komade, pa prosudite sami da li je reč o nelegalnom prisvajanju tuđe svojine.


ANABELA ATIJAS • INSTAGRAM

Za sve ljubitelje "Zadruge" pripremili smo jednu anketu. NAPOMENA: Možete glasati samo jedanput sa jednog uređaja (kompjutera, mobilnog telefona ili tableta).

(pulsonline)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori