Mlada Milica Tikić je prava Instagram senzacija - na ovoj društvenij mreži prati je više od 12.000 ljudi, ne samo jer je veoma lepa i atraktivna, već i jer se bavi neobičnim poslom, bar za jednu damu... No, stereotipi su tu da se ruše, a ona je jedan od najboljih dokaza da je ženama mesto u "muškom" svetu.

Naime, ova 27-godišnjakinja iz okoline Vršca već godinama se bavi drift trkama, a kaže da ju je ovaj sport privukao zbog svoje atraktvinosti i veštine koja se od nje kao vozača očekivala.

"Automobili su mi bili zanimljivi još od ranog detinjustva, ali sam automobilizmom počela ozbiljno da se bavim kada sam se učlanila u Wolfrace Racing Team(WRRT Srbija). Prvi trkački auto kupila sam 2013. godine, kada sam i počela da se takmičim na drift trkama u Srbiji i regionu", započinje priču Milica za naš portal, i dodaje da je i dan danas fascinirana atmosferom na stazi, ali i oko nje.

"Svi timovi funkcionišu kao jedna velika porodica i svi se međusobno pomazemo. To mi mnogo znači, posebno jer sam jedina devojka takmičar. Publici je zanimljivo kada vide devojku na stazi, a ponekad imam veću tremu zbog toga, ali mi donekle i prija ta pažnja. Kada jednom osetiš svu tu energiju na stazi i oko nje, to ulazi u krv i jednostavno jedva cekaš da opet i opet izađes na trkačku stazu", objašnjava ova atraktivna crnka.

Milica akcentuje da su samo trke mesto na kojima pokazuje šta ume: "Veliki sam protivnik brze vožnje u regularnom saobraćaju. Ulica nije trkačka staza!"

Svet automobilizma je ovu sposobnu damu, koja se bavi i porodičnim biznisom, odveo u filmske vode - ona se u nekoliko inostranih ostvarenja pojavila kao kaskader, a široj domaćoj publici poznata je i iz spota za hit pesmu Raste, Jale brata i Bube Korelija "Benga po snegu".

"Bila sam i kaskader u dva filma: Netflixovo-om "Ibiza" i bolivudskom "Kotigooba 3", kao i u seriji "Besa". Ekipama je bio potreban dubler za scene brzih vožnji i došli su do mene, a mogu da kažem da su se na samim snimanjima iznenadili mojim veštinama koje su prevazšla njihova očekivanja. Radujem se što sam naknadno dobila ponude i za još zahtevnije scene, tako da sad slobodno mogu da kažem da sam i kaskader", zaključila je Milica, uz komentar da u svemu što radi ima ogromnu podršku porodice i prijatelja.

(zena)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori