Migranti na svom putu prema Evropi preko BiH se sve češće zadržavaju u Loznici, a jedna grupa migranata se privremeno sklonila na lokalno groblje, gde je napravila kamp.

Kako se može videti na snimku, migranti su se na travnjaku u okviru groblja sasvim opustili, pa su se zbog vrućine poskidali u gaće, a kako se navodi u Fejsbuk postu ogorčenih građana, nije im strano ni da u  okviru groblja vrše i nuždu.

Ovaj snimak je objavljen na Fejsbuk stranici odbora Jedinstvene Srbije iz Loznice, a ogorčeni građani koji su ga postavili, pozivaju nadležne da hitno reaguju:

„Najmiliji nam se prevrću u grobu !!!

Pokojne treba poštovati na dostojanstven način , a ovo što je dozvolio direktor JKP „Naš dom“ Janko Aleksić je više nego JADNO I BEDNO !!!

Gradonačelniče Loznice ako barem malo volite ovaj naš grad STOPIRAJTE izrugivanje umrlima,neka počivaju u miru .

Dozvoliti azilantima da goli šetaju po groblju , vršeći nuždu je krajnje neprimereno i nedostojno.

Možda smo mi sa Vama i Vašim kadrovim G-17 dotakli dno ,ali je ipak Loznica urbana sredina ,i postoji nešto sto se zove kultura i ponašanje urbanog življenja koja podrazumevaju osećaj za prostor , druge ljude, okolinu, ….kada već ne znate da se pridržavte svojih Odluka koje ste kroz Skupštinu grada Loznice doneli 30 juna 2009 god. (Odluka o održavanju i zaštiti komunalnih objekata gde spadaju i groblja ).

Ovakvim ponašnjem sam ostao bez teksta“, navodi se u objavi.

(Mediji)

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori