Valerij Sinelnikov: „Lek za bilo koju bolest već odavno postoji!“

Valerij Sinelnikov: „Lek za bilo koju bolest već odavno postoji!“

Valeri Sinelnikov je poznati lekar opšte prakse, homeopat i autor popularnih naučnih knjiga o zdravlju i psihologiji. Većina njegovih radova posvećena je temama odgovornosti i shvatanju da svako ljudsko delovanje povlači za sobom ozbiljne posledice.

VALERI SINELNIKOV

U knjizi „Volite bolest svoju“, autor poziva na poštovanje režima dana i ishrane, s poštovanjem prema prirodi, nasleđu predaka i pažljivo praćenje vašeg govora. Sinelnikov posvećuje veliku pažnju području podsvesti.

Autor veruje da su psihološki, podsvesni problemi početak svih bolesti. Naši urednici su prikupili najprikladnije citate iz ove knjige, i evo o čemu oni govore...

„Ni u kom slučaju ne tretirajte bolest kao nešto loše, čak i ako je bolest fatalna. Ne zaboravite da je ovu bolest stvorila vaša podsvest, koja se uvek i svuda brine o vama. Dakle, za to su postojali dobri razlozi. Ne žurite da grdite telo i bolest.“.

„Bolest je signal neravnoteže. Nervni završeci daju nam do znanja da nešto nije u redu na određenom mestu u našem telu.
Bol je samo zdrava nervna reakcija koja želi da nam kaže: „Hej, moraš da obratiš pažnju na nešto“. A ako čovek ne obrati pažnju ili priguši bol tabletama, tada će podsvest osobe ojačati bol “.

„Smanjenje krvnog pritiska, sve do nesvestice, znači da gubite vitalnost, ne verujete u sebe, u svoje snage i mogućnosti, pokušajte da izbegnete konfliktne situacije, pobegnete od odgovornosti. U ovom slučaju postaje nemoguće potpuno doživeti stvarnost “.

„Ako imate problem u životu ili ste bolesni, ovo vam je signal da u vašem životu, u vašim mislima, postoji stagnacija.“

„Veoma je važno da bolesna osoba shvati da savremena medicina samo ublažava patnju suzbijanjem bolesti ili uklanjanjem njenih posledica. Filozofija moderne medicine je jednostavna: ukloniti posledice, bez obzira na uzroke bolesti “.

„Možemo uticati na svoje misli, osećanja i ponašanje. Možemo uticati na svet oko nas. Vodeći računa o čistoći svojih misli, brinemo o svom zdravlju “.

„Ako čovek neprestano potiskuje u sebi takve emocije kao što su nervoza i bes, jetra, zglobovi, respiratorni organi i drugi organi i sistemi tela počinju da pate. Neizražena osećanja počinju da se nakupljaju u onim organima koji su odgovorni za njihovo izražavanje “.

„Hronični porast krvnog pritiska ukazuje na to da živite u stanju stresa “.

„Rak je izlečiva bolest. I ovde uticaj tradicionalnih sredstava: hemija, zračenje, hirurgija nije dovoljan. Sve ovo suzbija bolest i daje samo kašnjenje, jer se uzroci bolesti ne uklanjaju. Na kraju krajeva, rak je bolest celog organizma. Lek za kancerogeni tumor je, pre svega, zdrav dan, bez nerviranja i stresa“.

Da li se slažete sa izjavama poznatog lekara? Obavezno podelite svoje mišljenje o ovome u komentarima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE