Žene po horoskopskom znaku: od gadnih do najvernijih

Žene po horoskopskom znaku: od gadnih do najvernijih

Sve žene su lepe, nema sumnje u to. Međutim, astrolozi uveravaju: sve je u vezi sa zodijačkim sazvežđima pod kojima smo rođeni.

Danas je vaš „Dnevni Magazin“ odlučilo da napravi ocenu supruga po znaku zodijaka kako bi utvrdilo ko je i dalje najbolja nevesta. Ali zapamtite, ponekad čak i zvezde greše. Pa, bar ćemo pokušati da vas zabavimo!

Rangiranje žena prema horoskopskom znaku

12. mesto - Škorpija
Luksuzne, zapanjujuće, harizmatične dame Škorpije najgora su noćna mora bilo kog mladoženja. Čini se da mlade dame imaju visoke zahteve prema sebi, ali još je više zahteva prema partneru. S jedne strane, takva supruga neće zahtevati kurseve ličnog rasta - svakodnevna predavanja za muškarce su zagarantovana.

Lepotice rođene pod znakom Škorpije: Grace Kelli, Aishvaria Rai, Julia Roberts.

11. mesto - Ribe
Ako želite gracioznu mačkicu koja će ukrašavati kuću i diviti se drugima, ovo je savršena opcija za vas. Raspoloženje ovih dama direktno zavisi od potpunosti novčanika partnera. I što više udovoljavate Ribi, veća je verovatnoća da će dozvoliti da je miluju. Ali ako to ne učinite, ona se neće dugo zadržati. A nakon odlaska ostaviće neizbrisiv trag na srcu...

Lepotice rođene pod znakom Ribe: Cindi Cravford, Natalia Vodianova, Rihanna.

10. mesto - Lav
Lavice su prave kraljice! Sa njom se uvek ima o čemu razgovarati, šta videti i za šta potrošiti novac. Na kraju krajeva, treba je obasipati dijamantima, dopisivati se i porodično gnezdo dovesti u red. Ipak, Lavice su izvrsne domaćice, odane supruge i zanimljive saputnice. Jednostavno je teško pridobiti njenu naklonost - ona ​​zna svoju vrednost. A nakon rastanka sa njom, naredne dame izgledaju samo nepristojno.

Leo Lepotice: Jennifer Lopez, Vhitnei Houston, Charlize Theron.

9. mesto - Strelac
Žene Strelci odrasle su kao dečaci u suknji. I svi pokušaji obuzdavanja tvrdoglave žene biće krunisani... Razvodom! Gotovo je nemoguće naterati ove mlade dame da sede kod kuće, kuvaju i ribaju podove. Štaviše, supružnik će to morati učiniti. S druge strane, definitivno vam neće biti dosadno sa njom. Avantura će partnera čekati na svakom koraku, bilo da je reč o iznenadnoj želji da kupite nešto u prodavnici 5 minuta pre zatvaranja ili hitnoj ponudi da se popnete na Mount Everest. Ali budite spremni: ona prekida vezu onoliko brzo koliko se zaljubi.

Lepotice rođene pod znakom Strelca: Milla Jovovich, Britnei Spears, Tira Banks.

8. mesto - Blizanci
Kod nekih žena muškarci se osećaju kao heroji, kod drugih - potpuni gubitnici. Ali sa damama Blizancima sve je mnogo lakše - ona ​​gleda na samu suštinu. Ne morate se pretvarati s njom, hodati na prstima i sređivati stvari. Ali od nje ne možete ništa sakriti. Žene Blizanci odmah vide kada muškarac laže, prećutkuje, pravi planove iza leđa. Ali ova dama neće da se skandališe - tihim mirnim glasom okreće bilo koga iznutra. I, kao i uvek, ispostavilo se da je tačno.

Lepotice rođene pod znakom Blizanaca: Angelina Jolie, Anna Kournikova, Merilin Monro.

7. mesto - Ovan
Živeti sa ženom Ovnom je kao sediti na vulkanu. Direktna, slobodoljubiva, energična. Neće satima lepršati po kuhinji, ne teži savršenoj čistoći - i, shodno tome, ne trza partnera zbog bilo kakvih gluposti. Međutim, ova mlada dama Amazonka često preuzima ulogu vođe i ne veruje da je nemoguće živeti bez muškarca. Zbog toga, da bi zadržali ženu Ovna, morate je voleti, diviti joj se i obasipati je romantikom.

Lepotice Ovna: Victoria Beckham, Keira Knightlei, Emma Vatson.

6. mesto - Vaga
To je žena o kojoj svi muškarci sanjaju: popustljiva, nežna, mudra i prokleto privlačna. Ali postoji ono jedno ALI - ovo je njena emotivna strana. Danas se zaklinje u ljubav, na plesu na kiši, a sutra će posuđe leteti na vas. Skandali, ispadi, jecaji... Ali čak i ovo ona radi prelepo. Život pored dama Vage ne prolazi tek tako - i ovo je divno. Međutim, tačno do sledećih promena raspoloženja.

Lepotice iz Vage: Monica Bellucci, Emilia Clarke, Brigitte Bardot.

5. mesto - Devica
Pet najboljih supruga otkrivaju šarmantne Device - i to sa dobrim razlogom. U braku nije toliko supružnik koliko najbolji prijatelj i kolega. Međutim, one često zauzimaju vodeću poziciju u porodici. I to na takav način da čovek pogrešno smatra da je glavni. Device nisu baš velikodušne na poklone i komplimente, ali su uvek spremne da pomognu u teškim vremenima i daju dobar savet. Takođe su vešti manipulatori, zato držite oči otvorene.

Lepotice device: Claudia Schiffer, Salma Haiek, Beionce.

4. mesto - Bik
Mlada dama-Bik s pravom zauzima počasno četvrto mesto. Ako ste uspeli da osvojite njeno srce - čestitamo! Ne bira svakoga, što znači da definitivno vidi potencijal u vama. Ove dame imaju pravi dar - pretvoriti svako stvorenje u čoveka iz snova. One su razumne, suzdržane u emocijama, i što je najvažnije - nežne i senzualne. Žene Bik su često idealne hostese, brižne supruge i voljene majke.

Lepotice Bika: Jessica Alba, Megan Fok, Gigi Hadid.

3. mesto - Jarac
Među tri najbolje žene, naravno, Jarci. Brak sa njima je poput švajcarskog sata - sve je jasno i dobro organizovano. Štaviše, tajna uspešne veze mladih dama-Jarca je vrlo jednostavna. Zapisujemo, devojke: idealna žena bi trebalo da bude idealan muškarac. Ko ne odgovara ovim damama, pa ona bira najbolje. Pored toga, ima više nego dovoljno kandidata za njenu ruku i srce.

Lepotice rođene pod znakom Jarca: Kate Middleton, Irina Shaik, Nina Dobrev.

2. mesto - Vodolija
Na drugom mestu su morske devojke Vodolije. Ali samo zato što ne teže da budu prve! O, koliko su samo srca muškaraca uništili! To je uvek lep pogled, vedra narav i nekontrolisan temperament. Njen jedini nedostatak je možda nepristupačnost. Pre nego što izgovori negovano „da“, učiniće sve što je moguće da pažljivo prouči sve sitnice i mladoženje.

Vodolijske lepotice: Jennifer Aniston, Chloe Moretz, Shakira.

1. mesto - Rak
Uzorna supruga, majka i snaja - da, da, sve je u vezi sa devojkom-Rakom. Iako će možda biti teško ispraviti je, sedam pari gvozdenih čizama vredi. Zarad svojih najmilijih spremna je na sve: da uđe u zapaljenu kuću i da zaustavi galopirajućeg konja. U teškim vremenima nikada neće napustiti muža, savladavajući sve teškoće zajedno. Za nju je porodica glavna stvar. I zato je kuća uvek čista i uredna, a deca top, pa čak i ona uspeva da čuva roditelje svog muža. Idealno, nikako drugačije.

Lepotice raka: Princeza Diana, Selena Gomez, Margot Robbie.

To su zvezde rekle o damama. Priznajte, jesu li se sve činjenice poklopile sa vama ili ne? Obavezno napišite u komentarima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE