Kako se brinuti za svoje lice da biste sačuvali njegovu mladost i postigli blistav sjaj

Kako se brinuti za svoje lice da biste sačuvali njegovu mladost i postigli blistav sjaj

Koliko je truda potrebno ženama i muškarcima da bi im koža dobro izgledala! Raznovrsna kozmetika, dodaci ishrani, pa čak i medicinske usluge za poboljšanje stanja kože lica i tela sada su izuzetno popularne.

Ipak, dešava se da se ludo skupa krema može pokazati potpuno neefikasnom - novac odlazi u vodu, a problemi sa kožom ne nestaju. Kozmetološki postupci daju efekat, ali to je privremeno - treba ih raditi neprestano.

Kako se brinuti za svoje lice da biste sačuvali njegovu mladost i postigli blistav, zdrav izgled? Postoji preparat koji jednim potezom ispravlja mnoštvo nepravilnosti na koži. Zove se... kokosovo ulje!

Ovaj prirodni lek je zaista dobar za kožu. Suočava se sa mnogim nevoljama. Vlaži kožu, jer je neophodno podjednako vlažiti i suvu i masnu kožu. Izglađuje bore, čini ten zdravim i ujednačenim.

Kokosovo ulje pomaže u suočavanju sa problematičnom kožom sklonom osipu - prodirući u duboke slojeve kože, uklanja upale, pospešuje obnavljanje kože. Zimi će kokosovo ulje zaštititi kožu od hladnoće, leti - od sunca. Najbolje što možete učiniti za svoju kožu je kokosovo ulje!

Da bi se kokosovo ulje dobro upilo u vašu kožu, napravite od njega divnu kremu. Potrebno je samo nekoliko minuta da je pripremite i to će biti najsigurnija krema za kožu u vašem životu - bez hemijskih nečistoća koje uzrokuju starenje.

KAKO PRIPREMITI KREMU OD KOKOSNOG ULJA

  • Kokosovo ulje
  • nekoliko kapi esencijalnog ulja (bilo koje, opciono)

PRIPREMA

  1. Uzmite mikser i dobro umutite kokosovo ulje u prikladnoj posudi. Možete dodati nekoliko kapi esencijalnog ulja - šta god želite. Možete odabrati esencijalno ulje koje odgovara vašem tipu kože.
  2. Masa ovog kokosovog ulja treba da bude poput kreme.
  3. Esencijalno ulje učiniće kremu izuzetno aromatičnom, mada je i sam miris kokosa vrlo prijatan.

Takvu kremu ne možete kupiti nigde - to je visokokvalitetan proizvod napravljen od prirodnih supstanci a tako lako se priprema. Vaša koža će vam zahvaliti glatkoćom, atraktivnim izgledom, blistavim zdravljem.

Lepa koža je toliko važna za sve, a ova krema čini nešto što drugi proizvodi ne mogu.
Obavezno podelite sa prijateljima tajnu pravljenja ove divne kreme! Ne samo da ćete im pomoći da uštede novac na skupim proizvodima za negu kože, već ćete im otkriti tajnu lepote.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE