Recept tinkture aloje koja sprečava rast ćelija karcinoma i jača imunitet

Recept tinkture aloje koja sprečava rast ćelija karcinoma i jača imunitet

Lekovita svojstva aloje su poznata već dugo. Još u drevnim spisima Grka i Egipćana opisana su svojstva aloje, kao i načini upotrebe biljke u lekovite i kozmetičke svrhe. Dakle, u drevnoj egipatskoj raspravi poznatoj kao „Ebers papirus“ (star oko 3,5 hiljade godina), kaže se da su aloju poštovali čak i faraoni tog doba, koji su u njoj videli eliksir dugovečnosti.

Čudno je što danas mnogi ljudi nisu svesni lekovitih svojstava aloje. Ali ova neverovatna biljka se često nalazi na prozorskim daskama kao unutrašnja dekoracija. I danas će vam "Dnevni Magazin" reći kako da koristite sok od aloje, kod kuće, u borbi protiv raka.

DOMAĆI SOK OD ALOJE

Sok od aloje ne treba smatrati isključivo narodnim lekom. Na kraju krajeva, zvanična medicina već dugo prepoznaje svoju efikasnost u borbi protiv raka. Moć aloje u posebnom hemijskom sastavu, koji sadrži emodin (inhibira množenje ćelija karcinoma), acemannan (povećava otpor imunološkog sistema) i proteazu (utiče na ljusku ćelija karcinoma).

Važno je znati da aloja pomaže u kombinaciji sa medicinskim postupcima, ali se ne smatra zamenom za njih. Činjenica je da biljni sok sadrži mnogo aminokiselina, vitamina, minerala i alkaloida, koji telo dodatno jačaju. Zbog toga je moguće koristiti sok aloje za prevenciju bolesti. Napominjemo samo da biljka mora biti stara najmanje 3 godine.

  • 150 g pulpe aloe vere
  • 250 g svežeg tečnog meda
  • 200 ml likera/alkoholnog pića

PRIPREMA

  1. Isecite listove aloje i oljuštite ih. Spolja je to lako učiniti nožem. Unutrašnjost možete očistiti kašikom.
  2. Stavite dobijenu masu u mikser. Dodajte med.
  3. Sipajte liker i umutite mikserom dok ne postane glatko.
  4. Dobijeni tečni proizvod sipajte u teglu sa najlonskim poklopcem.

Treba uzimati 1 kašiku proizvoda tri puta dnevno 15-20 minuta pre obroka. Već u prvoj nedelji opšte stanje pacijenata se poboljšava i pojavljuje se apetit. Preporučujemo vam da se pre uzimanja proizvoda posavetujete sa svojim lekarom. Važno je.

Da bi se sprečile bolesti, ovaj agens se takođe može koristiti. Već u prvim danima prijema primećuje se normalizacija varenja, poboljšava se san, smanjuje se nivo glukoze i holesterola, zarastanje rana i obnavljanje tkiva su brži. Generalno, sok od aloje koristan je ne samo za prevenciju ili lečenje, već i za brzi oporavak nakon duže bolesti.

Koristite li i delić snage aloje? Podelite svoje iskustvo.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE