Rešite se viška kilograma: svako jutro istrljajte telo štapom

Rešite se viška kilograma: svako jutro istrljajte telo štapom

Sa godinama naše telo se mnogo menja. Sve je teže održavati ga u dobroj formi i zadržati isti oblik. Ali ne treba očajavati, jer uvek postoji način da se sve popravi. Ako ne radite ništa, vodite neaktivan način života i stekli ste nekoliko kilograma viška, vreme je da ih se rešite, jer imamo nešto neverovatno za vas.

Naš voljeni iscelitelj Aleksandar ispričao je o divnoj vežbi koju možete raditi kod kuće a uredništvo "Dnevnog Magazina" deli je sa vama.

VEŽBE OD KUĆE sa kojim brzo mršate

U dobi od 40 do 45 godina naše telo prolazi kroz brze promene. Brzo i neprimetno, osoba počinje da dobija na težini, stomak i bokovi se opuštaju. Nažalost, niko ne može da izbegne ovu sudbinu, čak ni sportisti koji se sportom bave celog života. Ali ovaj proces se može usporiti, a Aleksandar će vam reći kako to učiniti.

Ispod će biti video u kome će iscelitelj jasno pokazati svoju gimnastiku. U međuvremenu, shvatimo šta tačno treba učiniti. Da biste se bavili gimnastikom, potreban vam je običan štap (oklagija). Nije pri ruci? Zato prošetajte šumom, pronađite odgovarajući štap, kombinujte posao sa zadovoljstvom.

Sada kada imate štap, možete početi da radite vežbu. Ova gimnastika nema kontraindikacije, može se izvoditi u bilo kojoj dobi. I što pre počnete, to bolje. Suština gimnastike je masaža svakog dela tela štapom. Najbolje je vežbu raditi ujutro, odmah nakon buđenja. Tako možete pokrenuti svoje telo i okrepiti.

Samo uzmite štap i počnite da njime trljate telo. Počnite sa rukama, trljajući čak i prste i između prstiju. Ovo će vam pomoći da tonirate kožu, sprečite opuštenost i oslobodite se bora. Ovo je i gimnastika i samo-masaža. Naravno, možete izvoditi samo-masažu rukama, samo štapom ćete napraviti više pokreta, što će vam pomoći da se zagrejete i razradite sve mišiće.

Posle prstiju i dlanova pređite na ruke. Trljajte ih pažljivo, ali nežno. Posle pazuha, pređite na bokove i stomak. Ostanite malo duže u ovoj zoni, jer je to najproblematičnije. Štapom trljajte stomak kao da razvlačite testo. To će vam pomoći da stegnete opušteni stomak, čak i ako je situacija grozna.

Aleksandar preporučuje da vežbu radite tako da vam odeća ne smeta. Nađite 20 minuta za sebe ujutru i radite ovu vežbu. Ovo je odličan način da se razveselite ujutro, energizirate telo, pa čak i razmislite o planu za taj dan. Ovo je neobičan način meditacije.

Dakle, vratimo se na vežbu. Pažljivo razradite sva svoja problematična područja, aktivno ih trljajući štapom. Veoma je važno da vežbu radite u istom tempu bez zaustavljanja. Nakon što protrljate bokove i stomak, pređite na vrat, to takođe treba dobro razraditi. Inače, takvo trljanje je odlična prevencija osteohondroze. Pored toga, stimulisaćete krvne sudove, što će pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi.

Sledeća zona je donji deo leđa. Dobro radite na ovom području, jer je to problematično za gotovo sve. Takođe masirajte kičmu dokle god se možete ispružiti. Zatim se pomerite na vrh kičme. Definitivno nećete moći da dođete do ove zone rukama, ali zahvaljujući štapiću i to će se razraditi. Posle leđa, pređite na noge i dobro ih trljajte.

Bolje je videti kako trljati leđa. Pa pogledajte video u kojem Aleksandar sam izvodi ovu divnu gimnastiku.

Kao što vidite, u takvoj gimnastici nema ništa komplikovano. Ali nakon što to učinite, osetićete da su vam se mišići zagrejali, telo napunilo energijom i sami ste spremni za novi dan.

Da li vam se svidela vežba? Podelite sa nama u komentarima!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE