Učinite da vaš opušteni stomak ravnim i zategnutim!

Učinite da vaš opušteni stomak ravnim i zategnutim!

Stomak je problematično područje za mnoge ljude. Masnoću koja se taloži na ovom području je veoma teško sagoreti, ali, stižu dobre vesti, ipak je moguće. Pored toga što opušteni trbuh čini estetski neprivlačnim, to je i loše za zdravlje.

Debeljuškasti trbuh može izazvati brojne bolesti, poput dijabetesa i srčanih problema. Da biste izgledali dobro i ne patili od zdravstvenih problema, morate pratiti fizičko stanje.

Ako ste dugo sanjali o vitkom, zategnutom stomaku, došlo je vreme da svoj svetli san ostvarite. Ne brinite - ne morate učiniti ništa natprirodno da biste značajno smanjili stomak za samo nedelju dana. Pročitajte ovih 6 saveta i uverite se da je ravni stomak dostižan cilj!

Dijeta za ravan stomak

 1. Uklonite so iz vaše dijete
  Prestanite sa dodavanjem soli u hranu i stomak će odmah početi da se topi! So čini telo otečenim, slana hrana uopšte nije zdrava. Bolje je povremeno jesti so i zameniti je raznim prirodnim začinima i biljem.
  Imajte na umu da vaš prelepi stomak ne voli slanu hranu sledeći put kad vam ruka krene da nešto posolite. Kad izbacite naviku slane hrane, osetite pravi ukus hrane i više ne želite so.
 2. Dijeta sa malo ugljenih hidrata
  Jedite više proteina i povrća i pokušajte da izbacite ugljene hidrate iz vaše dijete. Barem nedelju dana - odmah ćete osetiti rezultat. Hrana: jaja, sir, orasi, nemasno meso, riba, povrće i povremeno smeđi pirinač.
  Kategorično treba izbaciti - krompir, testenine, hleb u svim oblicima. Nakon zadržavanja na takvoj dijeti samo jedne nedelje, možete primetiti značajno smanjenje obima stomaka. Ali brutalni osećaj gladi neće vas proganjati, hrana bogata proteinima daće vam dovoljno energije za sve važne i ne toliko stvari.
 3. Nema mleka
  Od mlečnih proizvoda na meniju ostavite samo sir, a sve ostalo - izbacite. Laktoza koja se nalazi u mleku je specifičan proizvod. Kod mnogih ljudi može izazvati probavne probleme. Da bi stomak bio manji, potrebno je negirati svu hranu koja loše deluje na gastrointestinalni trakt.
 4. Samo pravo voće
  Možete jesti citruse i bobice, jabuke - povremeno. Da biste se rešili stomaka, iz hrane morate ukloniti sve izvore ugljenih hidrata, čak i fruktozu koja je prisutna u mnogim plodovima. Dakle, ne treba da jedete banane ili kruške. Pomorandže, grejp, kivi su sjajne alternative!
 5. Zaboravite začinjenu hranu
  Začinjena hrana dovodi do oslobađanja više želučane kiseline nego obično. Drugim rečima, stimuliše apetit. Dakle, ostavite čili papričicu na miru, apsolutno vam nije potrebna tokom vaše dijete. Zapamtite da je važno jesti u kontinuitetu, ako zanemarite barem jednu od ovih tačaka - rezultat će biti mnogo puta gori.
 6. Ne trebaju vam konzervansi
  Alkohol, šećer, prerađena hrana sa raznim hemijskim aditivima - ostavite svu ovu nezdravu hranu. Vaš stomak želi da bude lep, nemojte se mučiti, prestanite da se povređujete i jedete pravi otrov.
  Konzervansi sadrže trans masti, koje će vam odmah završiti na stomaku i kukovima. Alkohol je vrlo kaloričan proizvod. Šećer ne dolazi u obzir, u ekstremnim slučajevima ga zamenite medom, u vrlo maloj količini.

Ako ostanete na ovoj dijeti samo nedelju dana, rezultat će biti vrlo primetan. Za simpatičan ravan stomak nije greh ako se na ovaj način ograničite u hrani, opravdano je. Osim toga, jedenje bez soli, bibera i konzervansa veoma je korisno za vaše zdravlje.

Ako ovoj efikasnoj dijeti dodate vežbanje, rezultati će biti sjajni. Verujte u sebe, uskoro ćete moći da se divite svom savršenom stomaku, samo treba malo pokušati!

Recite prijateljima šta treba da uradite da bi ravan stomak postao njihov ponos.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE