Kako KOMPLETNO očistiti pluća nakon pušenja

Kako KOMPLETNO očistiti pluća nakon pušenja

Pušenje nije zdravo. Dobro je ako ste uspeli da pobegnete od ovog iskušenja i sačuvate svoje zdravlje. Ali šta je sa onima koji su dobro svesni opasnosti od pušenja, ali ne mogu prestati? Zapamtite, kada bi se vaša pluća pitala, nikada ne bi odabrala cigaretu.

Kontaminirana pluća mogu izazvati ozbiljne bolesti i moraju se periodično očistiti od toksina. Ovo je dobra praksa za sve pušače i one hrabre ljude koji odluče da zaustave ovaj posao. Vredi pokušati za svoje zdravlje!

KAKO EFIKASNO OČISTITI PLUĆA OD CIGARETA

  1. Uklonite sve mlečne proizvode iz svoje dijete dva dana pre početka čišćenja pluća. Ova hrana sadrži i toksine koji se talože u telu, pa neka se telo prvo njih otarasi.
  2. Uveče pre prvog dana čišćenja popijte čajnik biljnog čaja - ovo je vrlo korisno za creva.

    Da bi efikasno očistili svoja pluća, sledite ova uputstva:

  3. Pijte sok isceđen iz dva limuna, razblažen u 300 ml vode pre doručka. Kiseli sok je vrlo zdrav - bogat je antioksidantima koji će dobro očistiti pluća.
  4. Pijte 400 ml soka od šargarepe između doručka i ručka. Takođe je ukusno! Korisno svojstvo soka od šargarepe je alkalinizacija krvi.
  5. Tokom ručka za izbor imate: kompot od sušenog voća, jogurt sa celim suvim kajsijama ili suvim šljivama. Ova hrana sadrži kalijum koji će divno tonirati celo telo.
  6. Pre spavanja idealno je popiti 400 ml soka od brusnice ili borovnice iz smrznutih bobica. Sok od nara takođe je opcija. Ovo će pomoći u borbi protiv bakterija koje uzrokuju infekcije u plućima.
  7. Svaki dan se toplo kupajte, 20 minuta će biti dovoljno za uklanjanje toksina. Korisno je ići u saunu, sa znojenjem, efekat je još bolji.
  8. Poslednji korak je udisanje. Na staromodni način držite glavu umotanu u peškir preko vrućeg rastvora vode i 10-15 kapi eukaliptusa.

Ovih 8 koraka odvešće vas u potpuno novi svet lakog disanja. Što više kiseonika dobijete, mozak vam bolje funkcioniše. Zbog toga postoji velika verovatnoća da će vam nakon čišćenja pluća duša postati vedrija i da će biti lakše razmišljati.

Požurite da obavestite sve prijatelje pušače o ovom članku! Očistite pluća - ovo je od vitalne važnosti.

 

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE