Ova vitaminska bomba će vas brzo ojačati i podići vas na noge! Posebno korisno za decu stariju od 10 godina i žene starije od 45 godina.

Ova vitaminska bomba će vas brzo ojačati i podići vas na noge! Posebno korisno za decu stariju od 10 godina i žene starije od 45 godina.

Zimi ili u sezoni promenljivog vremena, svaka osoba razmišlja o tome kako da ojača imuni sistem. Ne želim zaista da pijem pilule za ovo, jer - imunitet će od njih ojačati ili će, naprotiv, postati još slabiji...

"Dnevni Magazin" preporučuje vam dokazani lek - tradicionalnu medicinu. Ova dva recepta za održavanje imuniteta u hladnoj sezoni pogodna su i za odrasle i za decu.

MEŠAVINA VITAMINA

  1. Sameljite 1/2 šolje suvog grožđa, 1 šolju zrna oraha, 1/2 šolje badema (možete dodati pinjole), 2 kore limuna. Iscedite same limune u masu. Dodajte 150 g meda, 1/2 šolje suvih kajsija i isto toliko suvih šljiva. Ostavite 1-2 dana na tamnom mestu. Čuvajte ovu smesu u frižideru. Odrasli uzimaju 1-2 kašike 3 puta dnevno, za decu od tri godine, 1 kašika. 2 puta dnevno.
  2. Trebaće vam 200 g suvih kajsija, 200 g suvih šljiva, 200 g smokava, 200 g oraha, 200 g suvog grožđa, 200 g meda, 1 limun, 50 ml rakije. Stavite suvo voće i limun u mlin za meso. Prelijte celu smesu medom i konjakom. Stavite teglu u frižider i uzmite 1 kašiku pre jela.

Ova sredstva će vam pomoći da ojačate imunitet. Napravite ove smese i zaboravite na prehladu tokom cele zime. Obavezno ih podelite sa porodicom - vodite računa o njihovom zdravlju!

Obavezno recite prijateljima o ovim teglama za zdravlje!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE