Resite se skupih krema i uklonite bore sa ovim jeftinim proizvodima

Resite se skupih krema i uklonite bore sa ovim jeftinim proizvodima

Ukoliko ste navikle da brinete o svojoj koži - na pravom ste mestu. Predstavićemo vam nekoliko proizvoda koje možete kupiti u apoteci koji imaju snažniji efekat protiv bora od skupih krema! Pažljivo pročitajte i izaberite onaj koji je posebno pogodan za vašu kožu, jer je u tako važnom pitanju sve je individualno.

Vitamin A i E

Kompleks vitamina nanesti oko očiju ujutru i uveče. Upotreba od 2 nedelje daje dobar rezultata, a zatim se pravi pauza od mesec dana. Ove vitamine treba dodati maskama za lice i uzimati ih oralno po 1 kapsulu tokom 10 dana (pauza u trajanju od mesec dana) - korisna za poboljšanje tena, stanja kose i noktiju.

Cink mast

Nanosi se na celu površinu ostarele kože tankim slojem. Međutim, imajte na umu da cink jako isušuje kožu, pa posle postupka obavezno nanesite hidratantnu kremu, naročito pažljivo - oko usta i ispod očiju, gde se bore najčešće formiraju.

Nestandardna upotreba kreme i čepića protiv hemoroida

Ovi lekovi sprečavaju nastanak bora. Njihova kozmetička upotreba može čak i izgladiti duboke bore. Tajna je u tome da sadrže ulje ajkuline jetre i druge supstance koje zatežu i regenerišu tkiva. Takođe uklanjaju oteklinu od kože. Može se naneti na kožu ispod očiju, a moguće je i na celo lice. Čak i holivudske zvezde koriste ovu tajnu lepote da osveže lice i uklone podočnjake nakon neprospavane noći.

Aspirinski piling

Koristi se za čišćenje i obnavljanje. Prilikom natapanja (bukvalno jedne kapi), aspirin je granuliran, treba mu dodati 1 kašiku meda i izmešati. Nanesite smesu na lice na 10 minuta i masirajte je kao piling, a zatim temeljno isperite. Ova nedeljna maska će izjednačiti kožu i ukloniti sve crvenilo.

Hidrokortizonska mast

Ovaj lek dobro uklanja bore oko očiju. Mast zadržava vlagu u koži, što objašnjava efekat smanjenja bora. U čemu je tajna: bore ne nestaju, stvara se samo mali otok koji ih „razvlači“. Skupa anti-age kozmetika takođe deluje na isti način.

 

Neka vam uvek bude cvetajući izgled! Koristite ove savete i videćete da problemi koji su se ranije činili nerešivima nestaju pod uticajem običnih apotekarskih proizvoda. Podelite ovaj koristan članak sa svojim devojkama o najjednostavnijim lekovima protiv bora!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE