Narodnim lekom sa lukom kompletno očistite svoje telo od toksina

Narodnim lekom sa lukom kompletno očistite svoje telo od toksina

Sa svakom godinom života, ljudsko telo ne samo da se troši, već i akumulira puno štetnih supstanci - toksina. A ako se ne uklone, ozbiljni zdravstveni problemi se ne mogu izbeći. Stoga je detoksikacija tela postala popularna, pa čak i moderna u današnje vreme.

Danas redakcija "Dnevnog Magazina" će vam reći kako na siguran način ukloniti toksine iz tela. Zaista, u ovom pitanju, glavna stvar je ne ići u krajnosti i ne štetiti telu.

KAKO UKLONITI TOKSINE IZ TELA

Sama reč „toksin“ sa grčkog je prevedena kao „otrovna“. Drugim rečima, toksini su otrovi koji se akumuliraju u ćelijama tela, remeteći uobičajeni metabolizam.

Toksinima se ne može pobeći - u telo ulaze kroz kožu, hranu i crevne parazite. U normalnim uslovima, telo se samo oslobađa toksina - za to su odgovorni jetra i bubrezi. Veštačka detoksikacija počela je da se sprovodi čak i u lečenju alkoholičara, čija tela sama po sebi više nisu mogla da se nose sa otrovima.

Ali sa pogoršanjem ekološke situacije, detoksikacija je danas potrebna svakom. To je zbog zagađenja vazduha, lošeg kvaliteta hrane i vode za piće.

Da biste očistili telo, treba delovati nežno i pažljivo. Najbolje je to učiniti narodnim metodama. Zbog toga predlažemo da pripremimo lek, čija je moguća šteta svedena na minimum.

  • 5 čena belog luka
  • 1 srednji crni luk
  • 120 ml vode

PRIPREMA

  • U kipuću vodu dodajte sitno seckani crni i beli luk.
  • Kuvati smesu 4-5 minuta.
  • Ostavite da se ohladi oko 20 minuta i započnite sa lečenjem.

Stavite komad zavoja ili nekoliko pamučnih jastučića u posudu sa tečnošću. Nakon što ih dobro navlažite, prikačite ih za stopalo, pričvrstite flasterom i stavite pamučne čarape. Preporučujemo da to radite uveče pre spavanja. Kada se ujutro probudite, skinite oblog. Otkrićete da je potamnelo zbog izlučenih toksina, što znači da je detoksikacija tela kod kuće bila uspešna.

Sprovodite postupak svakog drugog dana tokom cele nedelje. Zatim idite na jedan postupak nedeljno tokom mesec dana. Ova metoda se može ponoviti 2-3 puta godišnje i telo će postati mnogo čišće, što će pozitivno uticati na zdravlje i blagostanje.

Na koje načine se borite protiv opasnih toksina? Podelite u komentarima.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE