Škola kao da se završila juče. Ujutru pomno potražite nove bore. A uveče se uhvatite u razmišljanju da je jesen život: lišće požuti, dani postaju kraći, temperatura opada. Ne biste se trebali uznemiriti zbog ovoga. Bolje da se ovaj put sretnemo sa osmehom. Mudrost žene leži upravo u činjenici da ona zna kako to da uradi.
Predlog za nedeljni ručak.
Ne voli svaka domaćica peći deserte, jer je to obično naporan i dugotrajan proces. Međutim, postoje slatkiši za koje je potrebno nekoliko minuta da se pripreme.
Leto se približava, što znači da se u ishrani polako počinje pojavljivati sve više povrća i različitog bilja. Nakon duge zime, potrebno je oporaviti svoje telo, koje je u ovom trenutku najviše sklono avitaminozi i koje, više nego ikad, treba ojačati.
Ponekad nas hrana magično vraća u vremena i mesta sa kojima ih povezujemo. Takav efekat poseduju i dobre stare vafle, poznate svima još od detinjstva. Zato vam redakcija "Dnevnog Magazina" nudi recept za domaće vafle, koji su nas nekada s ljubavlju obradovali od bake.
Nemaju svi ljubitelji zelenila priliku da kupe vikendicu sa prelepom velikom baštom. Zbog toga se morate prilagoditi i napuniti stan vašim omiljenim biljkama. Kao najbolje gnojivo preporučujemo upotrebu kvasca za cveće.
Čebureci nisu zdrava hrana, ali ponekad se želite počastiti ovim pitama sa sočnim mlevenim mesom. Jedinstveno rešenje je da sami pripremite jelo kako biste bili 100% sigurni u pravilan kvalitet svih sastojaka. Zato danas redakcija časopisa "Dnevni magazin" nudi recept sočnih čebureka koji će biti uspešni čak i kod domaćica - početnica.