Kulinarstvo

Kulinarstvo

„Mmmm, prste da poližeš!“ – tako govori moj svekar svaki put kada seda za prazničnu trpezu. Za tren oka pripremam ukusne punjene faširane šnicle bez oklevanja i zagrevanja. Nestaju sa tanjira takođe za tren oka.

Kulinarstvo

Jaja su postala toliko popularan proizvod da se u svetu “Dan jaja” obeležava svakog drugog petka u oktobru. Na ovaj nezvanični praznik, kuvari širom sveta pripremaju jela u kojima su jaja glavni sastojak.

Kulinarstvo

Ponekad nas hrana magično vraća u vremena i mesta sa kojima ih povezujemo. Takav efekat poseduju i dobre stare vafle, poznate svima još od detinjstva. Zato vam redakcija "Dnevnog Magazina" nudi recept za domaće vafle, koji su nas nekada s ljubavlju obradovali od bake.

Kulinarstvo

Čebureci nisu zdrava hrana, ali ponekad se želite počastiti ovim pitama sa sočnim mlevenim mesom. Jedinstveno rešenje je da sami pripremite jelo kako biste bili 100% sigurni u pravilan kvalitet svih sastojaka. Zato danas redakcija časopisa "Dnevni magazin" nudi recept sočnih čebureka koji će biti uspešni čak i kod domaćica - početnica.